Tjuvholmen.jpg

REYR EIENDOM

Kvalitet - Kompetanse - Fleksibilitet

 

Reyr Eiendom AS er etablert av Bjarki Reyr med det formål å tilby løsninger som oppfyller kundens behov, samtidig som at lover og forskriftskrav ivaretas. Vår erfaring har vist at riktig kompetanse på riktige oppdrag kan spare oppdragsgiver store summer. Vi vektlegger kompetanse og vet at riktig kompetanse fører til god kvalitet og et godt sluttresultat. 

Vi gjennomfører våre oppdrag med analyse av eiendommen og kundens behov for å sikre at kunden får det de trenger, hensyntatt lov og forskriftskrav. Med god forståelse av lover, forskriftskrav og eiendommens fysikk oppnår vi en fleksibilitet i leveransen til å tilfredsstille kundens behov.

Som et ledd i vår kvalitetssikring opererer vi i tråd med ISO 9001 standard for kvalitetsstyring.

Vi kan eiendom

P- 4.jpg

BJARKI REYR

Daglig leder

Bjarki er en ingeniør med over 20 års erfaring fra BAE-næringen innen utførelse, prosjektledelse, forvaltning og rådgivning, hvor han har de siste 10 årene hovedsakelig jobbet med prosjektledelse, forvaltning og rådgivning for større eiendomsbesittere i Oslo området. Bjarki har gjennom tidligere oppdrag blant annet jobbet med store deler av CBD eiendomsmassen i Oslo og har sterk erfaring og kompetanse innen eiendom.

Tlf: 919 02 788

E-post: bjarki.reyr@reyreiendom.no

LHD1_edited_edited_edited_edited.jpg

LINN HUNTER DODDS

Teknisk eiendomskonsulent

Linn er utdannet ingeniør innenfor Energi- og miljø i bygg, og har sin hovedkompetanse spisset mot VVS, energieffektivisering og internkontroll. Hun har i tillegg studert prosjektledelse og fordypet seg i kontraktsrett. Hun har allsidig erfaring, og har tidligere jobbet som prosjektingeniør med blant annet rådgivning, utførelse og ledelse. Linn er kreativ og løsningsorientert, og er opptatt av å se muligheter satt i kombinasjon med fagteknisk kompetanse.

Tlf: 994 55 779

E-post: linn.hunter.dodds@reyreiendom.no

 

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Vi er stolte av våre samarbeidspartnere og mener at godt samarbeid er nøkkelen til en god leveranse. Vi jobber derfor tett sammen med våre samarbeidspartnere for å sikre den beste leveransen til våre kunder.

Veridian_AS_NavnOgSymbol_Veridian.png

Veridian er et tverrfaglig rådgivningshus med spesialister innen næringseiendom og Corporate Finance. 
Reyr Eiendom leverer teknisk kompetanse til Veridian som underleverandør på uavhengige tekniske rådgivningsoppdrag, som Teknisk Due Diligence, Skadevurderinger, Energiattester, m.m.

DB-logo.png

Din brannvernleder leverer brannvernledelse og branndokumentasjon på våre forvaltningsobjekt, slik at vi til enhver tid sikrer at eiendommen er forvaltet i tråd med lover og forskrifter.

GIB.JPG

Gardermoen Ingeniørbygg er et entreprenørselskap som leverer servicehåndverk til oss og våre kunder ved behov.

Branntest.JPG

Branntest er et verktøy som digitaliserer brannvernopplæring i tråd med Internkontrollforskriften, samtidig som verktøyet forenkler administrasjon av intern pålagt opplæring. Vi tilbyr Branntest på de bygg som vi forvalter.

er-logo-strom-fjordkraft.png

Reyr Eiendom har inngått en rammeavtale med Fjordkraft som tilbyr våre kunder og leietakere fordelaktig pris på strøm. Fjordkraft leverer i tillegg en strømanalysetjeneste som vi benytter ved energioptimalisering på våre bygg.

Energibygg.png

Energibygg driver med energirådgivning og optimalisering. Selskapet bistår oss med effektivisering av energibruk på våre forvaltede bygg.

 

PERSONVERNERKLÆRING

I henhold til gjeldende personvernregelverk (GDPR) gir vi her en oversikt over hvilke behandlinger av personopplysninger vi gjør. Ved utfylling av påmelding til nyhetsbrev eller kontaktskjema mottar Reyr Eiendom din kontaktinformasjon. Du kan motta nyhetsbrev fra oss, eller få mer informasjon om våre tjenester ved å ta kontakt. Vi behandler personopplysninger i henhold til Personopplysningsloven.

Vi mottar e-postadresser, navn, evt. telefonnummer fra parter som er interessert i våre tjenester, nyhetsbrev eller som ønsker å komme i kontakt. 

Vi leverer ingen kundeopplysninger til tredjeparter. Kundedata lagres ikke i egen base med mindre det opprettes kundeforhold, eller at de abonnerer på våre nyhetsbrev. Jfr. EUs nye personvernforordning har kunder rett til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Ta kontakt om du har forespørsler om innsyn, retting eller sletting: post@reyreiendom.no